A kicsik védelme mellett ne feledkezzünk meg magunkról sem.
A felnőttek többet tartózkodnak a szabadban, sokan naphosszat kénytelenek dolgozni a hideg, szeles időben, munkájuk közbe más irritáló anyagok is ronthatnak a bőrük állapotán.
Bár nem vagyunk cukorból, azért néha jól esik egy kis gondoskodás az erősebb, de főleg a gyengébb nemnek is.

 

Edit Content

A sok kint töltött idő alatt a tenyered, kézfejed szárazzá válhat, a bőr kicserepesedhet. Ha időben el szeretnénk kapni a dolgot, mikor még nem vészes a helyzet, használjuk az Uriage termál hidratáló 50ml kézkrémet. A készítmény könnyű, nem zsíros, finom textúráját könnyű a kézbe dörzsölni. Az összetétel hidratál, véd és nyugtat is egyben, naponta, igény szerint többször is alkalmazható.

Amikor ezzel e védelemmel már elkéstünk és kezünk bőre megsérült, kirepedt, akkor nyújt segítséget az Uriage bariéderm védő-regeneráló 50ml kézkrém. A krém nem csak hidratálja kiszáradt tenyerét a POLY-2P szabadalom segítségével visszaállítja a bőr legfelső rétegének folyamatosságát. A készítmény különlegessége a természetes antibakteriális védelemmel rendelkező manuoka méz tartalma.

Ha ez kiszáradt, berepedt bőr gyakran kialakul a tenyerünkön és a kézfejünkön, akkor édemes előre gondolkodnunk. Amikor a munkánk során nem húzhatunk kesztyűt, milyen jól jönne ha lenne rajtunk egy láthatatlan védőréteg ami mégis megvédi a kezünket! Az Uriage Bariéderm vízálló 75ml védőkrémet hívják ,,folyékony kesztyűnek” is. A krémet elkenve egy olyan barrier (védőréteg) keletkezik a kézfejünkön ami megvédi az irritáló hatásoktól, kémiai anyagoktól, mechanikai behatástól, dörzsöléstől. A készítmény hatását kiegészítették a már korábban említett POLY-2P szabadalommal, mely helyreállítja a bőr felső rétegének integritását. A kézen képzett védőréteg 7 kézmosást bír ki.

Edit Content

Az Uriage Cold 100ml krém intenzív tápláló és védőhatással rendelkezik, hasonlóképpen, mint a csecsemőknek való párja (Uriage baba cold krém). Az Uriage termélvizen és a méhviaszon kívül magas vízmegkötő képességgel is rendelkezik. További előnye, hogy nem csak kézre, testre, hanem arcra is egyaránt használható. Könnyű, puha testúrája gyorsan beszívódik és bármilyen bőrtípuson alkalmazható.

Edit Content

Az arcunk, kézfejünk, tenyerünk mellett hideg, szeles időben az ajkaink is védelemre szorulnak. Az Uriage stick levres ajakápoló 4g stift hosszan tartó hatású ajakápoló stift kiszáradt, károsodott, érzékeny ajkak ápolására. Védelmet nyújt a környezeti hatásokkal szemben. Értékes borágó olaj, avokádó kivonat és shea vaj tartalma tápláló, regeneráló, hidratáló hatásúak.

A mélyen kiszáradt, kicserepesedett ajkak védelmére már kevés lehet a termál stift nyújtotta gondoskodás. Az Uriage bariéderm CICA ajakápoló 15ml balzsam védő, nyugtató, regeneráló balzsam a kicserepesedett, száraz/nagyon száraz, ajkakra, hosszan tartó hatással. Aktív tápláló és regeneráló összetétele és a POLY-2P szabadalom kettős hatásának köszönhetően védőréteget képez és segíti a bőr mélyebb szintjeinek regenerálását, helyreállítását, hidratálását. Sérült, irritált ajkak regenerálására is ajánlott.

Az extrémen kiszáradt ajkak esetén, ha az illető ekcémára hajlamos, még komolyabb regeneráció és védelem szükséges. Az Uriage Xémose ajakápoló száraz ajkakra 4g stift illatmentes ajakápoló stift száraz ajkakra, mely hosszan tartóan hidratál, táplál, véd és regenerál. She vaj tartalma intenzíven táplálja a száraz ajkakat. C- és E-vitamin tartalma anti-oxidáns és szabadgyökfogó képességével véd a külső agresszióktól. Hialuronsav tartalma hosszan tartóan hidratálja a száraz ajkakat.

Csatlakozz közénk

Kérd ingyenes hírlevelünket extra kedvezményekkel, melyeket a webpatikánba használhatsz fel.

Kezdésnek az első rendelésedhez egy 10%-os kupont adunk!