Az arcunk, kézfejünk, tenyerünk mellett hideg, szeles időben az ajkaink is védelemre szorulnak. Az Uriage stick levres ajakápoló 4g stift hosszan tartó hatású ajakápoló stift kiszáradt, károsodott, érzékeny ajkak ápolására. Védelmet nyújt a környezeti hatásokkal szemben. Értékes borágó olaj, avokádó kivonat és shea vaj tartalma tápláló, regeneráló, hidratáló hatásúak.

A mélyen kiszáradt, kicserepesedett ajkak védelmére már kevés lehet a termál stift nyújtotta gondoskodás. Az Uriage bariéderm CICA ajakápoló 15ml balzsam védő, nyugtató, regeneráló balzsam a kicserepesedett, száraz/nagyon száraz, ajkakra, hosszan tartó hatással. Aktív tápláló és regeneráló összetétele és a POLY-2P szabadalom kettős hatásának köszönhetően védőréteget képez és segíti a bőr mélyebb szintjeinek regenerálását, helyreállítását, hidratálását. Sérült, irritált ajkak regenerálására is ajánlott.

Az extrémen kiszáradt ajkak esetén, ha az illető ekcémára hajlamos, még komolyabb regeneráció és védelem szükséges. Az Uriage Xémose ajakápoló száraz ajkakra 4g stift illatmentes ajakápoló stift száraz ajkakra, mely hosszan tartóan hidratál, táplál, véd és regenerál. She vaj tartalma intenzíven táplálja a száraz ajkakat. C- és E-vitamin tartalma anti-oxidáns és szabadgyökfogó képességével véd a külső agresszióktól. Hialuronsav tartalma hosszan tartóan hidratálja a száraz ajkakat.

Csatlakozz közénk

Kérd ingyenes hírlevelünket extra kedvezményekkel, melyeket a webpatikánba használhatsz fel.

Kezdésnek az első rendelésedhez egy 10%-os kupont adunk!