A sok kint töltött idő alatt a tenyered, kézfejed szárazzá válhat, a bőr kicserepesedhet. Ha időben el szeretnénk kapni a dolgot, mikor még nem vészes a helyzet, használjuk az Uriage termál hidratáló 50ml kézkrémet. A készítmény könnyű, nem zsíros, finom textúráját könnyű a kézbe dörzsölni. Az összetétel hidratál, véd és nyugtat is egyben, naponta, igény szerint többször is alkalmazható.

Amikor ezzel e védelemmel már elkéstünk és kezünk bőre megsérült, kirepedt, akkor nyújt segítséget az Uriage bariéderm védő-regeneráló 50ml kézkrém. A krém nem csak hidratálja kiszáradt tenyerét a POLY-2P szabadalom segítségével visszaállítja a bőr legfelső rétegének folyamatosságát. A készítmény különlegessége a természetes antibakteriális védelemmel rendelkező manuoka méz tartalma.

Ha ez kiszáradt, berepedt bőr gyakran kialakul a tenyerünkön és a kézfejünkön, akkor édemes előre gondolkodnunk. Amikor a munkánk során nem húzhatunk kesztyűt, milyen jól jönne ha lenne rajtunk egy láthatatlan védőréteg ami mégis megvédi a kezünket! Az Uriage Bariéderm vízálló 75ml védőkrémet hívják ,,folyékony kesztyűnek” is. A krémet elkenve egy olyan barrier (védőréteg) keletkezik a kézfejünkön ami megvédi az irritáló hatásoktól, kémiai anyagoktól, mechanikai behatástól, dörzsöléstől. A készítmény hatását kiegészítették a már korábban említett POLY-2P szabadalommal, mely helyreállítja a bőr felső rétegének integritását. A kézen képzett védőréteg 7 kézmosást bír ki.

Csatlakozz közénk

Kérd ingyenes hírlevelünket extra kedvezményekkel, melyeket a webpatikánba használhatsz fel.

Kezdésnek az első rendelésedhez egy 10%-os kupont adunk!